♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

Assalamualaikum.. Make sure awak smue dh solat sebelum masuk blog yg serba biase ini. NEVER SKIP A PRAYER. THERE'S A MILLIONS IN THEIR GRAVES WISHING TO COME BACK TO LIFE ONLY TO PROSTRATE TO ALLAH ONE MORE TIME~
سْــــــــــــــــــمِ ﷲِالرَّحْمَنِ الرَّحِيم
In the name of Allah , Most Gracious , Most Merciful






Friday, July 14, 2017

I LOOK FOR THE SUN BUT ITS RAINING TODAY

salam reader
Baca tajuk je dah tau kita sedih kn huhu
taktahu la knp lately ni sng sangat get sober.
why eh?
ke sebab tak boleh solat eh. Salah satu sbb x bahagia sbb x solat kan. 
ke sbb tgh emosi period. ke sebab mmg ada benda yg buat aku sedih?

masa tgh bahagia dgn dia, aku selalu pesan dlm diri jangan suka sangat jangan happy sgt mira sbb xtau bila kita akan sedih. tp degil. bahagia nya over sgt. update pasal dia. cerita kat org pasal dia. bahagia sgt people can say it thru my eyes when i talk about u 
kan skrg dah sedih. kan skrg dh mcm2 masalah.

ye la pada dia xde apa yg sedih xde apa masalah tp on my side ni mmg sedih sgt. dia x cl pn sedih. dia x ws sedih. dia cl tp x ckp pape pn buat aku sedih. basically everything make me sad idk why.
dia dh x bahagia ke dgn aku? dia dh x rse pape ke. hm
everything seems so wrong :'(

xnk bgtau dia sbb nti dia muak dgr. Nanti dia ingat aku cuba cari masalah nk gduh padehal ini yg aku rasa. hambar. hambar teruk. did he still love me? or not. hm i hate this feeling
i hate to be like an option.

jujur aku sedih dgn dia smpai skrg sbb ayat dia wktu dia mrh aku.
"jgn kacau adik i lg. ni last warning"
sumpah masa baca tu air mata rsa nk tertumpah. sedih sgt. rsa i hv no value. rasa mcm i stranger sgt utk u. rasa i jahat sgt. boleh je ckp "ni last u tanya bnda2 ni kt dia. lepasni jgn tnya lg"

ni guna istilah "last warning" dan "kacau" weh sumpah terasa sgt. rasa mcm hina sgt je diri.
yela wak sy xleh kacau kluarga awk. sy x mcm dia kan. dia rapat dgn kakak awk. rapat dgn kluarga awk. while im not. smpai warning jgn kacau adik lagi tu. sentap sgt :'( weh rasa nak nangis plak type ni huhu. lagi sedih bila dia kata "pandai2 la settle sendiri" sedih ya allah. i thought we are going to face it together :"| xpe... aku bkn penting pn. 

tp aku xnk nangis. biarlah dh bertakung pn air mata ni aku xnk nangis sbb nti aku makin tawar hati.
tp org kata kalau sedih nangis jela. sbb tu tuhan cipta air mata. ye tak? hm sakit sgt :'(
i am nobody compare to her. tkpelah mira tunjuk jela kau ok. Chill ok mira. Aku cuba for take all of this easy, cuba lupakan buat xde pape jadi. but it hurts me more. 
Buat masa ni biarlah aku x cri dia. dia cl aku angkat. dia ws aku reply. kalau tak tu xdelah... sbb sebelum ni aku je yg slalu cl ws. biarlah kali ni dia cri aku pula. kalau dia x cri then i know where im stand.

and lagi satu buat aku sedih bila dia kata "dia dh nk kawen pn"
asal dgr mcm hampa je ayat tu. knp klau dia belum nk kawen u nk la? hm
mira.
dalah mira.
jangan sayang manusia sgt. ni lah jadi kalau syg manusia sgt.
jangan letak manusia no 1. 
they can hurt u they can break u.

oh god. i cant stop this tears. i wish i can cry infront of u then u will know how hurt i am...


No comments: