♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

Assalamualaikum.. Make sure awak smue dh solat sebelum masuk blog yg serba biase ini. NEVER SKIP A PRAYER. THERE'S A MILLIONS IN THEIR GRAVES WISHING TO COME BACK TO LIFE ONLY TO PROSTRATE TO ALLAH ONE MORE TIME~
سْــــــــــــــــــمِ ﷲِالرَّحْمَنِ الرَّحِيم
In the name of Allah , Most Gracious , Most Merciful






Saturday, May 28, 2016

60 minit 3600 saat

Bismillah.
Assalamualaikum readers.

Haa wonder tak dengar entry title aku kali ni? Ala ala dramatic tak? Cuak tak? Berdebar tak? Haaaaa

Aku akan cuba menaip selaju mungkin, sampai habis aku type ni keyboard laptop aku boleh berasap hahahaha  (over imagination detected)

Ekceli im bringing my laptop to my auntie's house. Dekat Shah Alam. Masa aku drive on my way to her house aku rasa macam ada yang tak kena seems like ada benda yang aku tertinggal. Tapi bila belek, phone checked. charger phone checked. IC checked. Driving license checked, ATM cards etc checked. My personal stuff checked. Then dengan bismillah aku mulakan pemanduan. Bila sampai rumah makcik, masa keluarkan laptop dr bag then baru aku tau apa yang tak lengkap yang buatkan jiwa dan hati aku galau. You know what?? I forgot to bring my laptop's charger. Huwaaaaaaa


Apa la function nya jika unifi laju tapi tanpa charger disisi. Okay so bila aku tengok battery tinggal 1hr remaining. So i will use this short period of time untuk aku menuliskan something. 

Takde la apa istimewa sangat aku nak tulis senang cite takde main point untuk aku bahaskan or ceritakan kat sini. Nak tulis apa yeeeeee. Hurmmmm

I cant think la dalam keadaan tertekan gini kakakakaka (over imagination detected again)

okay la satgi aku sambung. Aku nak off jap.
Nanti i sambung okayyysssz. (my mom shouted from kitchen suruh tolong dia kikiki)

Daaaaaa.

Assalamualaikum (kalau tak jawab dosa, kalau jawab saiiyangg)

No comments: